Pronovias - Loire

Wauw! Dit is Loire van Pronovias. Ze heeft een hooggesloten halslijn en lange mouwen met een beetje schoudervulling. Ze is helemaal bedekt met kant met een klein glansje erin, maar heeft geen glitters. Wel zijn langs de open rug kraaltjes geplaatst. Prachtige romantische en stijlvolle trouwjurk!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Loire passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk . Pronovias - Loire is een trouwjurk met een karakter en bestaat uit de stof .

Voor het passen van de jurk Pronovias - Loire kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.