Pronovias - Irene
designerbadge

Fantastische touwjurk van Pronovias geheel bedekt met glitters en steentjes. Het opstaande kraagje maakt de Irene een echte eye-catcher. De Irene is slank met een prachtige open rug. Wij zijn fan! De trouwjurk hebben wij in de winkel zonder cape.

Designer tip van Jooske

Dit behoort met trots tot mijn selectie van designerjurken door zijn prachtig geborduurd patroon met het opstaande kraagje. Werkelijk fantastisch!

 

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Irene passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Irene is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Embroidered.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Irene kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.