Pronovias - IO

Prachtige soepelvallende trouwjurk met een hooggesloten tule halslijn met bewerkt kant. De rok van de trouwjurk valt soepel uit de taille en heeft een zwierig effect.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - IO passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - IO is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Pronovias - IO kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.