Pronovias - Hart

Een en al tijdloze luxe straal je uit met deze trouwjurk van Pronovias. De Hart heeft een strapless halslijn met losse kanten mouwen en een strak fishtail model. De perfecte trouwjurk voor een destination wedding of in een kasteel.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Hart passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Hart is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Hart kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.