Pronovias - Floridia

Halslijn:

Strapless, Sweetheart

Merk:

Pronovias

Model:

Wijde rok

Prijsklasse:

2999,- +

Stijl:

Klassiek

Stof:

Kant, Mikado

Floridia van Pronovias is een showstopper met haar wijde rok van mikado-stof. Ze heeft een klassieke sweetheart halslijn en een top die versierd is met waanzinnig botanisch 3D-kant. De top loopt in puntjes naar de rok aan de zijkant. Het kant druipt als het ware iets door op de rijke rok, wat zorgt voor een mooi geheel.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Floridia passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Floridia is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Floridia kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.