Pronovias - Espiga
designerbadge

Geweldige zwierige trouwjurk van Pronovias. Een prachtig kanten lijfje, kan gevoerd, niet-gevoerd of met cups. Een echte show-stopper!

Designer tip van Jooske

Een prachtige flowy bohemian trouwjurk met kanten lijfje, perfect voor een strandbruiloft! Het is een luchtige trouwjurk met een luxe uitstraling.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Espiga passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Espiga is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Espiga kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.