Pronovias - Druida

Elegante fishtail jurk met een sweetheart halslijn. de gehele jurk is bedekt met opliggend kant. De Druida vloeit uit de heupen uit. De achterkant heeft een lage rug met een knoopjessluiting.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Druida passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Druida is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Druida kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.