Pronovias - Drimea
designerbadge

Bijzondere en hele gave trouwjurk van Pronovias. De Drimea heeft een fishtail model met een sweetheart halslijn. De trouwjurk heeft banden rond de armen met een mooie sleep die vanaf de banden naar beneden vloeit.

Designer tip van Jooske

Elegante fishtail met een bijzondere cape als detail voor bij de trouwjurk. De cape is bevestigd aan de armen voor een dromerig effect. De fishtail heeft een mooie volle rok en geeft een rijke uitstraling, Een echte designer trouwjurk!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Drimea passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Drimea is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Drimea kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.