Pronovias - Dominika

Een fantasiejurk opgebouwd uit laag op laag ruches van lichtgewicht organza, en getailleerd met een mikado lijfje met een diepe sweetheart halslijn, kapmouwtjes en een modieuze ronde rug. Een echte elegante trouwjurk met een speelse touch.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Dominika passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Dominika is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Mikado.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Dominika kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.