Pronovias - Dolce

De eenvoud van deze Dolce van Pronovias is juist wat haar zo mooi maakt. De prachtige boothals met het chique silhouet. En dan die rug, waanzinnig. Als je op zoek bent naar een trouwjurk met mouwen, dan is dit misschien wel een hele goede optie voor je!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Dolce passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Dolce is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Dolce kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.