Pronovias - Clin

Een minimalistische trouwjurk met een glitter top voor de extra allure. Deze stijlvolle trouwjurk is van Pronovias en heeft een fit & flare silhouet. Het lijfje heeft een V halslijn met een lage rug.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Clin passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk . Pronovias - Clin is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Clin kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.