Pronovias - Balia

Wat een ontzettend gave trouwjurk van Pronovias! Balia is een hele unieke jurk, omdat er een zilverdraadje door de bovenlagen geweven zit. De stof glanst daardoor heel mooi. Daarnaast is de hele jurk versierd met pareltjes. Ze heeft een prachtige strapless top en een wijd uitlopende rok. De rug is ook geweldig mooi!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Balia passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Balia is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Embroidered.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Balia kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.