Pronovias - Ayon

Ayon van Pronovias is een hele mooie, chique trouwjurk. Ze valt slank en heeft een sleep die versierd is met kant. De top heeft twee brede schouderbanden, die over het kant van de top heen lopen. Loop jij in deze bruidsjurk naar het altaar?

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Ayon passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Ayon is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Ayon kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.