Pronovias - Agatia

WAUW! Wat een showstopper is de Agatia van Pronovias! Hiermee laat je al je gasten versteld staan. Ze heeft een asymmetrische halslijn met afneembare lange mouw. Ook kun je deze trouwjurk met bijpassende overrok dragen. Op die manier kun je in verschillende looks op je grote dag verschijnen! De jurk heeft een waanzinnig patroon van kraaltjes, wat doorloopt tot op het bovenbeen. Dit patro9n loopt ook op de rug, die verder doorschijnend is. De rok heeft een onderlaag van glitters. Blaas jij iedereen omver op je bruiloft in deze bruidsjurk?

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Pronovias - Agatia passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Pronovias. Pronovias - Agatia is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Pronovias - Agatia kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.