Jouw zoektocht naar de perfecte bruidsjurk


Trouwjurk op maat maken

En nu?

Je trouwjurk is gekocht. Je zal even moeten wachten maar, meestal liggen de levertijden van een trouwjurk tussen de 5 tot 7 maanden. Houd hier rekening mee! Je bent helemaal vrij om foto’s te maken van jezelf in de trouwjurk, zo kun je stiekem nog even terugkijken in de tussentijd.

De eerste pas van je trouwjurk

Wanneer de trouwjurk binnen is kunnen wij gaan beginnen met de eerste pas. De trouwjurk wordt aangetrokken en dan kunnen we gaan kijken waar hij vermaakt moet worden. De collega speld de trouwjurk op je lichaam en de coupeuse wordt er bij geroepen. Wij hebben een eigen bruidsatelier aan huis, onze 18 coupeuses werken hard aan de trouwjurken om ze perfect op maat te maken. Het passen gebeurt op doordeweekse dagen, dit omdat er in het weekend geen coupeuses in huis zijn. Mocht het nodig zijn vallen wij graag terug op onze vertrouwde coupeuses.

Leuk weetje: Als je trouwjurk met alles goed zit en er hoeft geen speld of aanpassing aan te pas te komen krijg je van ons een kousenbandje.

Accessoires bij je trouwjurk

Het is belangrijk tijdens de eerste pas om je schoenen te hebben. Tijdens deze afspraak wordt namelijk de lengte afgespeld, je schoenen zijn hier dus zeker van groot belang. In de afspraak wordt ook tijd gemaakt voor de juiste accessoires bij de trouwjurk zoals, een sluier, oorbellen, armbandje, kousen, lingerie en een stola. Wil je jouw schoenen kopen bij de bruidshoek maar ben jij niet in de gelegenheid om voor de eerste pas langs te komen. Geef ons even een belletje, dan kun je wat eerder voor de afspraak komen om je schoenen alsnog uit te zoeken.

De na-pas

De na-pas is voor ons heel belangrijk. Het napassen doen we ongeveer een paar weken voor de trouwdag. We willen natuurlijk zeker weten dat de trouwjurk perfect zit, dit is het allerbelangrijkste. Niet alleen checken we of de trouwjurk perfect zit maar ook geven we je ‘lessen’ tijdens de napas. We leggen je uit hoe je aangekleed moet worden, hoe je netjes kan zitten, hoe je naar het toilet moet enzovoorts. Deze lessen geven net even de extra service, dit is dan ook echt Bruidshoek! 

 

 

 

Plan je afspraak, dan weet je zeker dat we ruim de tijd hebben.

Zo kunnen we je optimale aandacht en service geven.