Modeca - Tessa

Een sprookje, dat is Tessa van Modeca. Ze heeft een kanten top versierd met kraaltjes. De jurk heeft een V-hals en brede schouderbanden die op de rug doorlopen met prachtig tattoo-kant in een V-vorm. Vanuit de top valt deze trouwjurk in een volle, romantische tule rok versierd met kanten applicaties. Een uniek detail is het geplooide tule op de top, wat ook in een V-vorm valt. Hierdoor wordt de nadruk gelegd op de taille en komt je figuur extra mooi naar voren!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Tessa passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Tessa is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Modeca - Tessa kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.