Modeca - Renee

Aanschouw Renee van Modeca: bloemenkant, V-hals, tule… Dit is gewoon echt een mooie, romantische trouwjurk! De schouderbandjes zijn dun en zorgen voor een mooi detail op de rug. In de onderlaag van de rok zit een werkje, hierdoor wordt de jurk echt uniek. Zie jij jezelf al trouwen in deze prachtige bruidsjurk?

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Renee passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Renee is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Modeca - Renee kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.