Modeca - Rae

Wat een prachtige moderne verschijning is deze Rae van Modeca! Het strakke model, de V-hals en de open rug zijn helemaal van nu. En had je de knoopjes op de rug al gezien? Die lopen helemaal door tot het einde van de sleep. Combineer dat met de revers en een mooie split, en je hebt een parel van een bruidsjurk. Perfect voor de classy bruid!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Rae passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Rae is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Modeca - Rae kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.