Modeca - Patricia

Bruidsjurk Patricia van het Nederlandse modehuis Modeca in de kleur ivoor is een waanzinnig mooie jurk! Deze jurk heeft tattoo lace mouwen, een mooie diepe v halslijn en een prachtige kanten V op de rug. Kortom een echte blikvanger. De mooie soepelvallende rok geeft een speels effect. Het mouwtje van deze jurk is 3 kwart. De Patricia hebben wij speciaal ingekocht voor de dame met een maatje meer. De jurk accentueert alle sterke punten van het lichaam en laat je stralen.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Patricia passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Patricia is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Voile.

Voor het passen van de jurk Modeca - Patricia kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.