Modeca - Odetta

De Odetta van het Nederlandse bruidsmodehuis Modeca is een spectaculaire jurk. De Odetta heeft een mooie soepelvallende jurk van tule heeft een nude onderlaag waardoor het tule en het kant op de top nog sprekender zijn. Het kant wat ze gebruikt hebben op deze jurk is heel romantisch en bestaat uit een mooi bloemenpatroon met blaadjes. Deze loopt ook mooi over in de rok. Ben je op zoek naar een mooie romantische jurk is dit misschien wel de jurk voor jou!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Odetta passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Odetta is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Modeca - Odetta kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.