Modeca - Nancy

Klassieke trouwjurk met een kanten knipoog. Deze trouwjurk van Modeca heeft een klassieke mikado rok met een kanten lijfje en driekwart mouwen. Een trouwjurk die accent legt op je taille en de boezem omhult. Waren jou de zakken in de rok al opgevallen? Een speels detail die de trouwjurk een stoere uitstraling geeft.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Nancy passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Nancy is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Modeca - Nancy kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.