Modeca - Nadia

Ben je op zoek naar een mooie boho Ibiza stijl jurk? Dan is de Nadia van Modeca misschien wel iets voor jou! Deze jurk is waanzinnig. De mooie soepelvallende rok met een gaaf kanten lijfje. Diep uitgesneden V hals en een toffe open rug met vlindersluiting maakt deze jurk uniek. Het kant op deze jurk is wat stoerder en speelser wat helemaal in het boho plaatje past.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Nadia passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Nadia is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Voile.

Voor het passen van de jurk Modeca - Nadia kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.