Modeca - Bobyn

Wauw! Dit is toch wel echt een pareltje van een trouwjurk! Bobyn van Modeca kun je zelf naar smaak aanpassen door ervoor te kiezen om de lange mouwen te dragen, of om de jurk te dragen met enkel spaghettibandjes. Deze bruidsjurk is onwijs romantisch door alle kanten applicaties en daarnaast modern door de glitteronderlaag en de lage rug. De zijkanten van de het lijfje zijn ongevoerd, wat ervoor zorgt dat je natuurlijke taille wordt benadrukt. Verder heeft ze een mooie v-hals en een waanzinnige sleep.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Bobyn passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Bobyn is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Modeca - Bobyn kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.