Modeca - Belen

Belen van Modeca is een kanten trouwjurk met sweetheart halslijn en een aansluitend silhouet. Ze heeft een zachte zandkleurige onderlaag, waardoor het kant nog beter tot zijn recht komt. De doorzichtige sleep en de rug met korset-look zijn echte eyecatchers!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Belen passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Belen is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Modeca - Belen kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.