Modeca - Baxter

Wauw!! Baxter van Modeca has got it all! Ze heeft een prachtige top met vierkante halslijn, spaghettibandjes en een lage rug. De top is bedekt met sierlijk geborduurde kraaltjes en matte kanten applicaties. De soepele rok is gemaakt van chiffon en heeft niet één, maar twee splitten! Double fun! De splitten zijn niet open, maar zijn afgewerkt met een stuk tule met daarop hetzelfde kant en sierlijke borduursel als op de top. Hetzelfde is terug te vinden in de sleep. Een unieke trouwjurk!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Baxter passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Baxter is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Modeca - Baxter kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.