Modeca - Awesta

Awesta van Modeca is een geweldig leuke speelse jurk met haar gelaagde roeselrok! De top is gemaakt van crêpe-stof en loopt gekruist richting een v-hals. Het kant is bij deze trouwjurk gecentreerd aan de zijkanten en is versierd met kraaltjes. Trouw jij in deze mooie bruidsjurk?

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Awesta passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Awesta is een trouwjurk met een Klassiek karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Modeca - Awesta kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.