Ladybird - Audelia

Wat een speelse en unieke trouwjurk is dit! De Audelia van Modeca heeft een kanten top met een boho-uitstraling. Ze heeft een v-hals en die vorm komt ook terug op de rug. De rok is gemaakt van zacht, soepel tule. De korte pofmouw en de split zijn de details die deze bruidsjurk uniek maken!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Ladybird - Audelia passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Ladybird. Ladybird - Audelia is een trouwjurk met een Bohemian karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Ladybird - Audelia kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.