Modeca - Athelia

Supermooie trouwjurk van Modeca! Athelia heeft een mat-kanten top met een v-hals. De lange mouw heeft een pof op de schouder. De rok is van chiffon en is heel soepel, waardoor deze mooi met je mee zal zwieren. De rug is heel mooi open en laag.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Athelia passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Athelia is een trouwjurk met een Bohemian karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Modeca - Athelia kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.