Modeca - Arzu

Supermooie trouwjurk van Modeca. Dit is Arzu. Ze heeft een kanten lijfje waarvan de rug en de zijkanten doorzichtig zijn, maar wel bedekt met kant. De voorkant van de top heeft een extra onderlaag van fijn tule. Deze bruidsjurk heeft spaghettibandjes en een soepel vallende rok die glad is aangezet. De sleep is prachtig afgewerkt met kanten stukken.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Arzu passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Arzu is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Modeca - Arzu kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.