Modeca - Arissa

Arissa uit de 2024-collectie van Modeca is een ingetogen trouwjurk met hele toffe details. Deze bruidsjurk heeft geen kant of glitters, maar is juist heel plain. Wat ze wél heeft, is een waanzinnige rug met pareltjes! Doordat de zijkanten van de top niet gevoerd zijn, creëer je de illusie van een wespentaille. De rok is gemaakt van crêpe-stof, een relatief zware stof, waardoor deze mooi recht naar beneden valt.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Arissa passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Arissa is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Modeca - Arissa kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.