Modeca - Angelique

Angelique is romantisch, sexy, maar vooral ook een échte trouwjurk. Ze is bedekt met bloemenkant met kleine kraaltjes, wat supermooi op het tule onderaan doorloopt. De sweetheart-halslijn en de off-shoulder mouwtjes maken deze bruidsjurk wat liever, wat een leuk contrast is met het sexy silhouet en de glitterende onderlaag.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Angelique passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Angelique is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Modeca - Angelique kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.