Modeca - Amarynth

Wauw, wat een mooie bruidsjurk uit de nieuwe collectie van Modeca! Amarynth heeft een v-hals met spaghettibandjes en een prachtige lage rug met kant en knoopjes. De kanten applicaties lopen iets door op de soepele, tule rok. Deze trouwjurk heeft een split in de rok en een onderlaag van glittertule, waardoor jij echt staat te stralen op je grote dag!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Amarynth passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Amarynth is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Modeca - Amarynth kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.