Modeca - Amanda

De trouwjurk Amanda uit de nieuwe collectie van Modeca heeft een v-hals in de kanten, transparante top met schouderbanden. Het kant loopt speels door op de rok, die gemaakt is van chiffon voor een flowy effect. Amanda heeft asymmetrisch tattoo-kant op de rug en waanzinnig mooie kanten punten in de sleep.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Amanda passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Amanda is een trouwjurk met een Bijzonder rugaccent karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Modeca - Amanda kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.