Modeca - Alysa

Ben jij op zoek naar een romantische bruidsjurk? Dan is Alysa van Modeca het misschien wel voor jou! Deze geweldige trouwjurk heeft een strapless sweetheart halslijn en een wijde tule rok. Het toffe aan deze trouwjurk is dat er zowel mat bloemenkant op geplaatst is, als geborduurde bloemen van pailletten. De jurk heeft een poederroze onderkleur, waardoor het kant extra mooi tot zijn recht komt. Loop jij in deze parel naar het altaar?

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Alysa passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Alysa is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Modeca - Alysa kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.