Modeca - Alouise

Alouise van Modeca heeft een prachtige, sierlijk kanten top met ook strakke lijnen en bloemen ertussen, een supergaaf geheel! De top is versierd met subtiele pailletten voor een klein glittertje. De schouderbanden lopen breed vanuit de halslijn naar slanker op de schouder en op de rug valt de lijn een tikkeltje rond. Verder heeft ze een mooie slanke crêpe rok en een waanzinnige sleep met kant.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Alouise passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Alouise is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Modeca - Alouise kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.