Modeca - Aiden

Dit is de trouwjurk Aiden van Modeca. Ze heeft een kanten top die versierd is met kleine kraaltjes met daaronder een aangerimpelde tule rok. Deze bruidsjurk heeft een diepe v-hals en een hele lage rug. Aan de zijkanten van de top komen deze driehoekige vormen ook weer terug in het transparante tule, dat geeft net die knipoog aan de jurk. De soepelvallende rok heeft een klein sleepje.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Modeca - Aiden passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Modeca. Modeca - Aiden is een trouwjurk met een Romantisch karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Modeca - Aiden kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.