Milla Nova - Yana

Elegante bruidsjurk een off-the-shoulder halslijn en een hoge zijsplit. De trouwjurk heeft geen sleep en is een koker model waardoor de trouwjurk perfect is als tweede trouwjurk of avondfeestjurk. 

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Milla Nova - Yana passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Milla Nova. Milla Nova - Yana is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Satijn.

Voor het passen van de jurk Milla Nova - Yana kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.