Milla Nova - Tasmania

Waanzinnige moderne tweedelige bruidslook. Het lijfje met brede bandjes heeft een getailleerde taille en een ronde boothals. De set heeft een losse rok met een verleidelijke split en een midi-sleep. De look is tijdloos en kan gedragen worden als trouwjurk, of later afzonderlijk gebruikt worden voor een casual look.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Milla Nova - Tasmania passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Milla Nova. Milla Nova - Tasmania is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Milla Nova - Tasmania kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.