Milla Nova - Persa

Prachtige volledig met kant versierde trouwjurk. De halslijn is off-the-shoulder met doorschijnende pofmouwen van tule. Maak je look compleet met prachtige sieraden.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Milla Nova - Persa passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Milla Nova. Milla Nova - Persa is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Milla Nova - Persa kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.