Milla Nova - Nemeida

Tof kort jurkje van Milla Nova! Nemeida heeft een korsetlijfje met glitters en bloemenkantjes. De rok heeft wat grotere bloemen met 3D kant en glitters. Heel gaaf als feestjurkje!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Milla Nova - Nemeida passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Milla Nova. Milla Nova - Nemeida is een trouwjurk met een Kort karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Milla Nova - Nemeida kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.