Milla Nova - Maeve

Boho-chic stijl soepelvallende trouwjurk, subtiel versierd met bloemige kantapplicaties. De jurk heeft een diepe illusion V-hals en een verstevigd lijfje dat is versierd met dromerige bloemenapplicaties die elegant doorlopen op de doorschijnende lange mouwen. De jurk heeft een diep open V-rug en een zwierige luxe rok met een midi-sleep en een verleidelijke split.
Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Milla Nova - Maeve passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Milla Nova. Milla Nova - Maeve is een trouwjurk met een Bohemian karakter en bestaat uit de stof Chiffon.

Voor het passen van de jurk Milla Nova - Maeve kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.