Milla Nova - Luciana

Halslijn:

Off Shoulder

Merk:

Milla Nova

Model:

Strakke

Stijl:

Modern

Stof:

Mikado

Off-shoulder strakke trouwjurk gemaakt van mikado met een korte sleep. De Luciana geeft een hartvormig korset met handgemaakte 3D-bloemenborduurwerk. De trouwjurk kan worden aangevuld met de prachtige prinsessentrein Luciana.

Maak online je afspraak Voeg toe aan je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Milla Nova - Luciana passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Milla Nova. Milla Nova - Luciana is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Mikado.

Voor het passen van de jurk Milla Nova - Luciana kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.