Milla Nova - Fransuaza

Fransuaza is een toffe, moderne trouwjurk van Milla Nova. Ze heeft een strapless halslijn met korsetlijfje en een sluike pasvorm. Aan de voorkant van de rok is de stof geplooid, wat daarna rijk naar beneden valt. Milla Nova heeft bij deze bruidsjurk een losse haltertop ontworpen, die in dezelfde stof gemaakt is als de rok. Aan jou wat je mooi vindt. Of nog leuker: kies voor beide stijlen! Tijdens de ceremonie draag je de jurk met de top eroverheen en ‘s avonds gaat de top uit. Zo heb je twee verschillende looks!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Milla Nova - Fransuaza passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Milla Nova. Milla Nova - Fransuaza is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Milla Nova - Fransuaza kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.