Milla Nova - Brilliant

Betoverende strakke trouwjurk, vervaardigd uit luxe chantilly kant en is sierlijk versierd met 3D-bloemenapplicaties. Met een sweetheart decolleté en een V-uitsnede daaronder, biedt deze jurk ingebouwde cups in een gestructureerd korset met baleinen. De off-the-shoulder mouwen zijn versierd met 3D-bloemen en semi-transparante inzetten in het lijfje accentueren de rondingen. Een ritssluiting aan de achterkant zorgt voor een perfecte pasvorm. De nauwsluitende rok loopt gracieus uit in een delicate sleep, wat het geheel compleet maakt.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Milla Nova - Brilliant passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Milla Nova. Milla Nova - Brilliant is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Milla Nova - Brilliant kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.