Milla Nova - Blair

Blair is een práchtige trouwjurk van Milla Nova. Ze heeft een slank vallend silhouet en spaghettibandjes met plunge halslijn. Ze is bedekt met mat 3D-kant. Milla Nova heeft bij deze bruidsjurk een bijpassend jasje met tule cape ontworpen. Supergaaf om erbij aan te trekken! Eventueel tijdens de ceremonie en dan doe je de cape ‘s avonds uit, dan heb je twee verschillende looks.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Milla Nova - Blair passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Milla Nova. Milla Nova - Blair is een trouwjurk met een Modern karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Milla Nova - Blair kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.