Marylise - Wild as the moon
designerbadge

Voor de bruid die eruit wil springen. Deze elegante maar speelse playsuit is geheel van kant en heeft lange mouwen. De playsuit is alleen verkrijgbaar maar kan ook perfect gecombineerd worden met een losse overrok met een gave split in het tule. Een echte eyecatcher. Prijs indicatie is gebaseerd op de playsuit en rok samen.

Designer tip van Jooske

Een gaaf alternatief voor een trouwjurk, een playsuit van kant met een losse tule rok erover. Best of both worlds!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Marylise - Wild as the moon passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Marylise. Marylise - Wild as the moon is een trouwjurk met een Ibiza karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Marylise - Wild as the moon kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.