Marylise - Miranda

Een trouwjurk gemaakt van duurzame stoffen! De top heeft een gesloten halslijn en is gemaakt van geborduurde kant met een beige voering aan de voorzijde. De top is afgewerkt met een kanten kraagje. De achterkant is open met een sluitknoop aan de bovenzijde. De ellebooglange ballonmouwen zijn transparant. De rok heeft een split aan de zijkant en een sleepje. De trouwjurk heeft een afneembare sleep gemaakt van dezelfde geborduurde kant als de top!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Marylise - Miranda passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk . Marylise - Miranda is een trouwjurk met een Bohemian karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Marylise - Miranda kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.