Marylise - Libra

Een complete glamoureuze look van taft! De Libra korte trouwjurk heeft een bustiervorm met draperieën aan de bovenkant. Maak dit veelzijdige ontwerp af met de afneembare taft-overskirt. Twee looks in één jurk!

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Marylise - Libra passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Marylise. Marylise - Libra is een trouwjurk met een Ingetogen karakter en bestaat uit de stof Taft.

Voor het passen van de jurk Marylise - Libra kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.