Marylise - Jackson

Jackson is een schoonheid met lange mouwen en een lichte fishtail-stijl gemaakt van jersey! De top is diep uitgesneden en de achterkant is open in keyhole-stijl. Zowel de achterkant als de bisschopsmouwen zijn gemaakt van doorschijnend kant. 

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Marylise - Jackson passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Marylise. Marylise - Jackson is een trouwjurk met een Bohemian karakter en bestaat uit de stof Crepe.

Voor het passen van de jurk Marylise - Jackson kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.