Marylise - Faythe

Romantische trouwjurk van het merk Marylise. De Faythe/1 heeft een mooi driekwarts mouwtje en een speelse zwierige rok. Een gave V op de rok maakt dit geheel helemaal af. De taille heeft een transparant kanten bandje waar je een klein beetje de huid doorheen ziet. Dit geeft nog meer accent op de taille en het kant springt er net zoals op de mouwen er helemaal uit. De Faythe/1 is een waanzinnige jurk voor de bruid die een jurk wilt die op zoek is naar een jurk die niet klassiek is.

Maak online je afspraak
Wil jij de fantastische jurk Marylise - Faythe passen voor jouw bruiloft? Bij de Bruidshoek verkopen wij een groot assortiment van het merk Marylise. Marylise - Faythe is een trouwjurk met een Ibiza karakter en bestaat uit de stof Kant.

Voor het passen van de jurk Marylise - Faythe kan je de trouwjurk toevoegen aan jouw afspraak met de knop hierboven. De Bruidshoek heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bruidsmode branche. Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in onze werkwijze.

Onze visie

Wij bieden je de vele keuzes en mogelijkheden van een grote winkel. Daarbij vergeten we nooit wat ons groot gemaakt heeft. Persoonlijke aandacht en service. Naast de ervaring en kwaliteit van de Bruidshoek zoek je ook zekerheid en garantie. Dat is de reden waarom we zijn aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds en zitten wij in de landelijke branchegroep van INRetail.